söndag 31 januari 2010

Min egen kickoff

Jag har jobbat jobbat jobbat det senaste halvåret. Träningen har blivit lidande och till slut har jag känt mig lätt nedstämd och lättirriterad... Mitt inplanerade konvent hotade att bli två dyra dagar, då jag mest gick omkring och tyckte jag var ur form. Så jag tog ett litet snack med mig själv för några dagar sen. Varför går jag på Nike konvent? Varför lämnar jag familjen i två dagar för att trängas i överfulla salar med svettiga människor jag inte känner? VARFÖR?

Jo, för att jag behöver komma igång igen. Kick-off för mitt träningsår! Jag behöver ny inspiration, ny energi och nya tankar.

Fick jag det?

Ja!

Just nu ligger jag i sängen, fortfarande i mina nya knallrosa härliga yoga-byxor, och tänker tillbaka på dessa dagar. Jag har gått på många föreläsningar och tränat mellan två och fem klasser per dag, med tanke på form-läget. Gått på två grymma spinningpass, på det sista var det sån skön stämning i lokalen att tårarna började rinna efter sista spurten. Helt slut i kroppen, glad och energifylld i knoppen. yes!

Yogade med Blossom - vissa positioner var så tokiga att jag mest skrattade, men hon är ändå så härlig och inspirerande - "vi leker bara!" att prestationskraven fick vila och glädjen tog över. Men eftersom jag även var på Body Balance passet precis innan, och lokalen var minst 40 grader varm, blev det lite kämpigt på slutet..

Föreläsningarna får jag nog återkomma till. Väldigt varierande ämnen och personligheter, men alla gav mig någonting att tänka extra på. Några stod ut ordentligt - jag återkommer!

2 kommentarer:

  1. Haha, yogade också med blossom. Men med en ny-utbruten förkylning var det tyvärr mest plågsamt att befinna sig i den 40 gradiga värmen och stå på huvudet samtidigt :(
    Blev lite nyfiken på vilka spinningpass du var på?

    SvaraRadera
  2. Var på don't stop the musik och ett intervallpass på söndagen. Jobbigt med förkylning - med eller utan, jag försökte mig inte på huvudstående - är inte där riktigt än:-)

    SvaraRadera