söndag 29 november 2009

livsandarna återvänder

Vaknade tidigt imorse, till strålande sol som flöt in som ljuv honung genom fönstret. Tog morgonpromenad utefter vattnet, gick till fantastiska franska bageriet Petit France och köpte bröd, saffransbullar och sonens favoritmacka. Söndagsfrukost med familjen. Storstädning, vänner på på lunch, en fantastisk joggingtur och därefter familjefika i soffan framför El Classico.

Livet återvänder. Glädjen, tillförsikten och inspirationen. Avsaknad av sol, för mycket jobb och för lite träning har gjort mig nedstämd och trött den senaste veckan. Funderade en stund på om jag var sjuk eller ej, om jag borde springa eller ej... Äntligen har jag lärt mig att tvekar man, då ska man! Ut och spring, blir jag sjuk så märker jag det.

Och så underbart det var! I mina nya skor flög jag fram med ett leende på läpparna. Denna glädje över att få röra sig. Den glädjen bor i magen, i hjärtat, i musklerna, i hjärnan. Den flödar, även när det gör ont. Den bär mig framåt i livet. Glädjen över att få röra sig är min bästa vän, min terapi, mitt hopp och min passion.

Jag är tillbaka!

3 kommentarer: