måndag 9 november 2009

trött i kroppen

Tränade hela dagen igår. Verkligen HELA dagen! Upp kl 7 och iväg till mässan för tidningen Fitness träningskonvent. Började dagen med afrikansk dans. Befriande, härligt, svårt, inspirerande! Allt! Och så show med medföljande trummar dessutom - vilket lyckorus! Sen parträning med brottaren Martin Lidberg. Var tveksam innan, men oj vad vi skrattade! Och svettades! Och kämpade! Dansklass - jag som "inte kan" ta koreografi kastade mig in i klassen med passion och hade såå roligt, vem bryr sig om hur det såg ut? Styrka för att runda av dagen, sen en liten runda på hälsomässan och köpa härliga produkter, berättar mer om det sen.

Somnade före 22 igår, helt slut. Idag är kroppen så trött, sinnet med - men inspirationen flödar och snart - när jag fått vila - kommer det något spännande och lite extra ut av denna upplevelse, det är jag övertygad om!

2 kommentarer:

  1. Åh vad härligt! Kikade in i salen där folk dansade och det såg verkligen ut att vara grymt kul stämning där inne. Själv fick jag bara en eftermiddag på hälsomässan, men kunde ändå hinna med en ordentlig överblick, ett seminarium och lite mingel. Vilken klass tyckte du var roligast under helgen då?
    /Johanna

    SvaraRadera
  2. Afrikansk dans och Martin Lidbergs partränings-program kommer nog på delad första plats. Dansen var kraftfull, teknisk och härlig för hela sinnet, och i parträningen skrattade jag mer än jag någonsin gjort under ett träningspass. Borde starta nästa ledningsgruppsmöte med att försöka slå varandra på insidan knäna och parera - det skapar en ny slag relation:-)

    SvaraRadera